25 februari 2022 - Klusdag 5 maart: Dat wordt takken rapen

Voor wie het onderstaande stukje over de storm heeft gelezen komt het niet als een verrassing dat er op de klusdag van zaterdag 5 maart a.s. afgewaaide takken opgeruimd gaan worden. Voor zover mogelijk zal er ook andere stormschade hersteld gaan worden. Denk hierbij aan de jonge populieren en andere boompjes met steunpalen die scheef gewaaid zijn.
Als er dan toch opgeruimd gaat worden, dan ook maar meteen het zwerfafval en ander afval dat het park is ingewaaid. Het zijn misschien niet de leukste klussen, maar als ze eenmaal geklaard zijn, ziet het park er weer goed uit en dus zijn het wel dankbare klussen.
Wellicht overbodig om te vermelden: om 10.00 uur staat de koffie klaar bij de C. Outshoornstraat 36 en om 12.30 uur is er nog een drankje en een lekker hapje op de paardenweide.

Het zou erg fijn zijn als er meer mensen willen komen helpen om het park weer op orde te krijgen. Iedereen leeft tenslotte toch het liefst in een mooie groene en schone omgeving?! Misschien zien wij elkaar dan op de klusdag.

Hartelijke groet,
De Zelfbeheergroep Lage Vaart