31 maart 2018 - Dit kan niet waar zijn........vernield!!!

Na alle inspanning van afgelopen zaterdag om alle bomen en struiken in het voedselbos te planten, blijkt 2 dagen later dat een deel van de nieuwe aanplant vernield is! Paaltjes en een aantal struiken waren uit de grond getrokken en takken van de struiken waren afgebroken. De paaltjes en het touw dat om de paaltjes gespannen was om de nieuwe aanplant te markeren, lagen over de grond verspreid of lagen in de bosjes.
Sommige struiken waren zo de bosjes in gezwiept en hingen letterlijk in de bomen. Helaas zijn niet alle struiken en paaltjes teruggevonden. Op de kale plekken zijn afgebroken takken opnieuw de grond in gestoken in de hoop dat zij het nog gaan doen, al is die kans klein.

Waarom????????????????

Mocht u tussen zaterdagmiddag 10 maart en maandagochtend 12 maart 2018 iets verdachts gezien hebben bij het voedselbos of heeft u de vernielingen zien gebeuren, wilt u dan contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website of door te reageren op dit onderwerp op Nextdoor. Met concrete informatie kunnen wij de politie inschakelen.
Alvast hartelijk dank!