7 mei 2019 - Kruiwagen na kruiwagen na kruiwagen

Kruiwagens vol houtsnippers zijn er afgelopen zaterdag versjouwd om nieuwe struinpaden aan te leggen en te voorzien van een mooie, dikke laag houtsnippers. Er is een hoop werk verzet en het resultaat is super!
De afgelopen weken was er door een klein, enthousiast groepje buurtbewoners al een begin gemaakt met het aanleggen van de struinpaden. Bijna ieder vrij uurtje hebben zij erin gestoken. Afgelopen zaterdag, zijn er een flink aantal meters struinpad, voorzien van een dikke laag houtsnippers, bijgekomen. Onze grote vriend en hulp Thorsten, die vorig jaar de aanwijzingen gaf waar de houtsnippers gestrooid moesten worden, heeft deze keer flink meeholpen met het vullen van de kruiwagens. Helemaal top Thorsten!

Het was echter te veel werk om het in één zaterdag af te krijgen. Er zal daarom een extra klusdag ingepland worden om de laatste berg(en) houtsnippers weg te krijgen. Dit kunnen wij niet alleen. Komen jullie helpen?
Wanneer de extra klusdag gehouden zal worden, is nog niet bekend. Zodra er een datum gepland is, zullen wij zo spoedig mogelijk informatie rondsturen. Hou ook onze website en Twitteraccount in de gaten.

Graag zien wij elkaar op de extra klusdag.