4 april 2021 - Scheve bomen en een knipbeurt voor de vlinderstruiken

Het was zaterdagochtend (3 april) heerlijk om weer met elkaar (op afstand) in het park bezig te zijn. Het zonnetje scheen lekker, al was de wind wel behoorlijk fris. Hartstikke leuk dat er 2 nieuwe, enthousiaste vrijwilligers bij de groep zijn gekomen.
In de vlindertuin zijn de vlinderstruiken gesnoeid. De struiken zullen binnen korte tijd weer een stuk gegroeid zijn en volop in de bloei staan. Ook is er een begin gemaakt met opruimen van verdorde plantenresten. Het ziet er meteen weer een stuk verzorgder uit. Hebben jullie trouwens gezien hoe mooi de bloesem aan de randen van het vlinderveld in de bloei staat? Echt een feestje om te zien!

Langs het struinpad zijn een aantal rottende boompalen vervangen en zijn (door de wind) scheef staande bomen weer recht- en opnieuw vastgezet. Een behoorlijk zwaar werkje, maar het resultaat mag er wezen. Natuurlijk is er weer een rondje met de vuilniszak door het park gemaakt. Deze keer viel het heel erg mee met het zwerfafval. Het is fijn dat er ook mensen zijn die tijdens hun wandeling afval oprapen en in de vuilnisbakken weggooien. Alle beetjes helpen!

Let op!
De volgende klusdag is op zaterdag 1 mei 2021.