14 november 2021 - Klusdag zaterdag 4 december 2021

Alweer de laatste klusdag van het jaar. Dit jaar was voor iedereen een raar jaar. Zo ook voor onze klusdagen, die door de Corona (maatregelen) heel anders verliepen dan dat wij gewend waren. Toch is er het afgelopen jaar tijdens de klusdagen een heleboel gebeurd in het park, zoals jullie op de website kunnen lezen.

Ook voor deze klusdag staat er weer het nodige op de planning. Na de koffie en thee om 10.00 uur bij de C. Outshoornstraat 36 gaan wij verder met het verwijderen van de brandnetels op het vlinderveld. Hier was tijdens de Natuurwerkdag/klusdag van 6 november jl. een begin mee gemaakt, maar er zijn nog flink wat brandnetels te gaan.
Aan het snoeien van de Vlierbessen waren wij vorige keer niet toegekomen, dus gaan wij deze keer een nieuwe poging wagen. In de voedseltuin zijn de fruitbomen aan een snoeibeurt toe. Natuurlijk ontbreekt ook deze keer het rondje met de vuilniszak niet. Zoals jullie kunnen zien, zijn er behoorlijk wat handjes nodig. Zin en tijd om te komen helpen? Jullie zijn van harte welkom!
Om 12.30 uur sluiten wij het klusjaar af met een hapje en een drankje.

De eerste klusdag van 2022 wordt zaterdag 8 januari.

Hartelijke groet en voor iedereen die Sinterklaas viert veel plezier,
De Zelfbeheergroep Lage Vaart